Lediga jobb 16.04.19

Vi söker dig som vill bli Stockholms bästa IT-säljare

– på det som ska bli Sveriges bästa arbetsplats.

Det här är Citedo

Citedo är ett IT-tjänsteföretag med print som specialnisch. Vi finns i Stockholm, men vårt servicenätverk sträcker sig över hela Norden. För små och medelstora företag fungerar vi ofta som en extern IT-avdelning med ansvar för allt från analys till hårdvara, drift och support. Stora koncerner outsourcar gärna all sin print till oss. Gemensamt för alla våra kunder är att de alltid möts av ett äkta engagemang och stark servicevilja.

Det här blir din roll

Allt fler av våra kunder upptäcker och väljer en allt större del av vårt erbjudande. Därför söker vi en IT-säljare som vill utvecklas i sitt kunnande och jobba med lösningsförsäljning där allt från arbetsplats som tjänst, nätverk som tjänst eller andra lösningar kan ingå. Du kommer få jobba långsiktigt med kunderna och ha kontakt med flera olika personer hos kundföretagen. Som stöd och resurs har du bland annat Citedos experter inom service, support och teknik. Vi kommer jobba hårt för att du ska lyckas.

Det här kan du

Du har erfarenhet från IT-försäljning och vill nu ta nästa steg. Hos oss kommer du få möjlighet att komplettera dina kunskaper inom både IT-lösningar och försäljning.

Så här tror vi att du är

I din roll som säljare hos oss tänker du långsiktigt, proaktivt och kommersiellt. Du vill ta nästa steg i din karriär och utvecklas i en positiv, modern miljö där medarbetarnas välmående och din arbetsglädje står i fokus.

Citedo är en utpräglad team-organisation och är certifierade av Great Place to Work. Citedos mål är att vara landets mest attraktiva arbetsgivare för dig som kombinerar stort kunnande med engagemang och servicekänsla. Vi tror att du kommer gilla att jobba här!

Så här gör du nu

Skicka ett personligt brev och ditt CV till ansok@citedo.se.