Printtjänster

Citedo har lång erfarenhet av utskriftslösningar för små, stora och riktigt stora organisationer. Vi levererar komplett drift till allt från nordiska retail-kedjor, industrier och kommuner till mindre företag.

Citedo Print – Utskrift som tjänst

Idag är det snarare regel än undantag att företag abonnerar på helt kundanpassade utskriftstjänster, där allt från hårdvara, frakt, installation, övervakning, drift, drivrutinshantering, service och support ingår. Allt till en fast månadskostnad. Enkelt, kostnadseffektivt och funktionellt. Citedo har lång erfarenhet av outsourcinglösningar för print i både små och stora organisationer.


Klimatkompensation

När du väljer Citedo Print – Utskrift som tjänst – ingår klimatkompensation för dina utskrifter. Denna sker helt automatiskt genom Citedos samarbetspartners som ombesörjer återplantering av träd som motsvarar er pappersförbrukning. Det gör att ni kan fortsätta skriva ut och fokusera fullt på er verksamhet, med ett lite grönare samvete.

Kontakta oss om Citedo Print – Utskrift som tjänst
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Hårdvara

Citedo är helt märkesoberoende och levererar högkvalitativa skrivare och multifunktionsmaskiner från de tre ledande aktörerna: Canon, HP och Nashuatec (Ricoh). Vi jobbar med alla storlekar, kan alla tillvalsfunktioner och är experter på att optimera skrivarflottan hos våra kunder.

Kontakta oss om Hårdvara
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Utskriftskontroll – säkra utskrifter

Hämta dina utskrifter från vilken enhet du vill – och var säker på att inte dokumenten kommer i orätta händer. Med print management, utskriftskontroll, skrivs färre dokument ut i onödan, samtidigt som utskrifterna automatiskt kan styras till rätt maskin.

Kontakta oss om Utskriftskontroll – säkra utskrifter
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Service och support

Citedo har en egen service-och supportavdelning med utbildade och certifierade tekniker som arbetar på plats hos dig och via remote-support. Vi mäter åtgärdstid, alltså den tid det tar för en krånglande skrivare att komma igång igen, istället för inställelsetid. Vi har också en egen leverans och installationsavdelning. Hela verksamheten arbetar enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Kontakta oss om Service och support
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Scanna till molnet

Mata in dina dokument i din multifunktionsskrivare, distribuera dem dit de ska och lagra dem digitalt på den plats du önskar. Enkelt, snabbt och smidigt. Lägg till funktioner som OCR-tolkning och sökbara pdf:er, så får du en riktigt smart lösning.

Kontakta oss om Scanna till molnet
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Boka ett möte

Till toppen