IT-tjänster

Fokusera på er kärnverksamhet och låt Citedo ta hand om er IT. Vi hjälper små och medelstora företag med allt från rådgivning och molnbaserade samarbetsplattformar till drift, support, mjuk- och hårdvara. Alltid med samma personliga engagemang.

Molntjänster

De flesta företag och organisationer har påbörjat eller bestämt sig för att börja flytten ut till molnet. Med smarta samarbetsplattformar och produktivitetslösningar som Microsoft 365, smidig och säker lagring kan ni lägga mer tid på kärnverksamheten och mindre på IT-infrastruktur. Citedo har lång erfarenhet av att hjälpa alla sorters organisationer och verksamheter ut i molnet. Alltid med våra ledstjärnor i sikte: Mobilitet, enkelhet, säkerhet och produktivitet.

Kontakta oss om Molntjänster
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Drift

IT ska bara fungera. Därför hjälper vi till med drift av hela eller delar av er IT. Tillsammans tittar vi på vilka lösningar och tjänster som är intressanta. Sedan kan ni välja att outsourca allt till Citedo, eller kanske bara servern, lagringen eller nätverket?

Kontakta oss om Drift
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Hårdvara och licenser

Citedo kan leverera kompletta arbetsplatser och all hantering runt hårdvara och programlicenser. Vi emballerar av, konfigurerar, märker, installerar och återtar/skrotar uttjänta produkter. Vi är helt märkesoberoende, men jobbar bland annat med HP, Microsoft och Cisco. För enklare inköp erbjuder vi en webshop med över 200 000 artiklar.

Kontakta oss om Hårdvara och licenser
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Nätverk som tjänst

Citedo planerar, levererar, installerar och driftar lokala nätverk, VPN-nätverk, trådlösa nätverk för stabil och bekymmersfri drift. Inom nätverksområdet arbetar vi framför allt med produkter och lösningar från Cisco Meraki.

Kontakta oss om Nätverk som tjänst
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Support

Citedo har som mål att erbjuda Sveriges bästa support. Det handlar inte bara om smarta lösningar och kostnadseffektiva upplägg, utan också om en attityd som genomsyrar hela företaget. Våra supportupplägg omfattar allt från helpdesk för alla dina medarbetare, till planerade besök och långsiktiga förbättringsarbeten.

Kontakta oss om Support
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Utbildning

Vi levererar skräddarsydda utbildningar som kan vara allt från engångsinsatser till långsiktig kompetensutveckling.

Kontakta oss om Utbildning
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Konsulttjänster

Citedo bistår med rådgivning, implementation och driftsättning på det sätt som passar din organisation och projektet bäst.

Kontakta oss om Konsulttjänster
E-post: info@citedo.se
Växel: 08-546 888 00

Boka ett möte

Till toppen